Elevbesøk fra Dublin

KVT har i disse dager besøk av elever som går Healthcare og Childcare i Dublin. Etter vinterferien drar KVT-elever på gjenvisitt til Dublin.

Elevbesøkene finansieres av penger fra Erasmus+-midler fra EU. Det gir økonomisk støtte til reisen.

Elevene fra collegene Sallynoggin og Dundum i Dublin har hatt praksis i skoler, SFO og sykehjem i Trondheim. I går var de på Liantunet, KVTs gode samarbeidspartner, og bistod når ca. 60 rektorer fikk prøve konseptet "Matnyttig skoledag", som er et tilbud til 6. og 9. trinn i grunnskolen.

I dag er elevene fra Dublin sammen med KVT-elevene på BUA på matkurs på Liantunet med fokus på mat som en del av det pedagogiske arbeidet i barnehage (og skole).

Elever på Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag på KVT er gjennom skoleåret aktive i gjennomføringen av "Matnyttig skoledag" på Liantunet.

Etter vinterferien drar fire elever fra Barne- og ungdomsarbeiderfag og to elever fra Helsearbeiderfag til Dublin for å ha praksis der.
IMG_2975IMG_2975