Fotballsøkere må søke studiespesialisering

De som ønsker å ta toppidrett fotball på KVT må søke opptak til Studiespesialisering, og ikke Idrettsfag med breddeidrett.

Fotballtilbudet ved KVT er organisert slik at elevene går ordinært løp på Studiespesialisering, mens de velger toppidrett fotball som et av programfagene (i tillegg til at de får en ekstra økt med fotball). De som søker Idrettsfag Breddeidrett har ikke muligheten til velge programfaget Toppidrett fotball.

På studiespesialisering kan elevene ved KVT velge om de vil gå et ordinært løp, eller om de vil gå Forskerlinje, Samfunn og ledelse eller Fotball. Alle søker på Studiespesialisering på www.vigo.no, men skal du ha Forskerlinje, Samfunn og ledelse eller fotball, så må du skrive det i merknadsfeltet.

Hvis du lurer på noe knyttet til hvordan du søker på KVT, så ta kontakt med oss for å avklare riktig fremgangsmåte.
illustrasjonsbilder_2017_0009illustrasjonsbilder_2017_0009
De nye tilbudet med idrettsfag er et nytt programområde på KVT. Ønsker du å gå fotball, så må du søke på vanlig studiespesialisering.