KVT søker Økonomi- og serviceleder

KVT søker etter økonomi- og serviceleder i fast stilling. Les annonsen her.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) søker økonomi- og serviceleder. Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 550 elever og 85 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesyn; likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste ansatte med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev.

ØKONOMI- OG SERVICELEDER

Ønskede kvalifikasjoner:
  • relevant økonomisk utdanning og erfaring
  • kjennskap til lov- og regelverk for skoledrift
  • erfaring med og motivasjon for personalansvar
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • nysgjerrig, utviklingsorientert og analytisk
Aktuelle arbeidsoppgaver:
Overordnet ansvar for regnskap og budsjett. Arbeid med kvalitetssikringssystem, skoleadministrativt system, markedsføring, utleie, brannvern og HMS. Stillingen vil ha personalansvar for serviceavdelingen. Arbeidsoppgaver tilpasses etter kompetanse og erfaring.

Skolens tilbud:
  • studiespesialisering med spisset tilbud: forskerlinje, toppidrett fotball og «samfunn og ledelse»
  • idrettsfag
  • helse og oppvekst (Vg1 og Vg2 helsefagarbeider og barne- og ungdomsarbeider)
  • påbygg til generell studiekompetanse

Ledelsen har et særlig ansvar for å fremme skolens kristne målsetting. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
illustrasjonsbilder_2017_0044 (Medium)illustrasjonsbilder_2017_0044 (Medium)
Illustrasjonsfoto fra biologiundervisning på KVT.
Ledergruppen bestående av rektor, studieleder, økonomi- og serviceleder, pedagogisk leder og personalleder samarbeider tett. KVT ønsker mangfold og en jevn fordeling mellom kvinner og menn i alle stillingskategorier. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og etnisk bakgrunn.

Vi tilbyr:
  • Godt arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer
  • Spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
KVT har tre eiere, Normisjon, Norsk Luthersk Misjonssamband og Det norske Misjonsselskap.

Tiltredelse: mars 2020 eller etter avtale.

Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller personalleder Siv Mari Forsmark (48074514).

Søknadsskjema og CV sendes kvt@kvt.vgs.no innen 10. november 2019.