KVT stenger inntil videre

Alle videregående skoler i Trøndelag er nå stengt inntil videre, det gjelder også KVT. Elever ved KVT avslutter undervisning kl. 12.50 i dag.

Ta med skolebøker og annet nødvendig utstyr hjem. Undervisning vil foregå nettbasert, men følger normal timeplan fortrinnsvis via Canvas, fra mandag 16.03 og inntil annen beskjed gis.

Som nevnt vil undervisningen foregå på nett i ukene fremover. I dag har lærerne fått innføring i flere ulike digitale verktøy som gjør det mulig å drive god undervisning selv om klasserommene er tomme.

Fra mandag følger elevene vanlig timeplan, og kommunikasjon med læreren kan for eksempel skje i konferansesamtaler med den enkelte elev eller med grupper, chatfunksjoner eller gjennom digitale innleveringer og tilbakemeldinger. Det blir også muilg at mindre elevgrupper kan drøfte faglige problemstillinger i mindre avgrensede grupper. Så her er mulighetene mange, og både lærere og elever får erfaringer med gode hjelpemidler i undervisningen.
IMG_9559IMG_9559
Fra i dag kl. 12.50 og på ubestemt tid vil klasserommene på KVT være tomme, og undervisningen foregår digitalt.