KVT trenger nye skolebibliotekar fra høsten

Fra august 2018 har KVT ledig stilling som skolebibliotekar i 50 prosent stilling. Stillingen kan kombineres med undervisning. Les annonsen her.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT). Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 500 elever og 80 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesyn; likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste medarbeidere med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev.

Vi søker skolebibliotekar (50%)

Stillingen som skolebibliotekar kan kombineres med undervisning.

• Daglig drift av biblioteket
• Samlingsansvarlig for skolens biblioteksamling (og øvrige bokkjøp, aviser, tidsskrifter), læreboksamling og digitale læremidler.
• Ansvarlig for arbeidet med inn- og utlevering av lærebøker
• Gi opplæring og veiledning til skolens elever og ansatte i litteratursøk og kildebruk
• Planlegge og gjennomføre utstillinger i samarbeid med pedagogisk personale
• Faglig oppdatering i samarbeid med fylkesbiblioteket og skolebibliotekarer i andre videregående skoler
• Budsjettansvar for bibliotekets budsjett i samarbeid med rektor.

Vi søker deg som
• har bibliotekfagligutdanning eller annen relevant utdanning
• liker å ta initiativ og er god til å kommunisere med ungdom
• har høy digital kompetanse
• har god kjennskap til litteratur og liker å stimulere til leselyst
Bibliotektet KVT 2Bibliotektet KVT 2
Skolebiblioteket har bøker til utlån, men er også arena for samarbeid og faglig arbeid.
Vi ønsker medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag og som ønsker å fremme skolens kristne formål. Personlig egnethet, fleksibilitet og engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.

Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges i samsvar med friskoleloven §4-3. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller personalleder Siv Mari Forsmark (48074514).

Søknadsskjema finner du på denne lenken.

Søknadsskjema og CV sendes kvt@kvt.vgs.no innen 25.april 2018.

Tiltredelse: 1. august 2018.