KVT vant skolesjakkturneringen

For andre år på rad vant KVTs lag skolesjakkturneringen. Laget, som består av de fem beste fra KVTs internturnering, vant alle sine matcher og tok til slutt turneringsseieren ganske overlegent foran Thora Storm og Heimdal vgs.

På laget spilte Sigve Sundsbø, Øyvind Holm Håheim, Lars Smemo, Ole Andreas Grøtte Børnes og Endre Bondø Garstad. Førstebordspiller Sundsbø spilte på vinnerlaget også i fjor, men de andre spillerne er nye. Tredjebordspiller Lars Smemo sier det var en artig opplevelse å være med, og håper på å kvalifisere seg til skolelaget neste år også. Og ekstra artig er det jo å vinne turneringen.

I år ble turneringen arrangert på KVT. Neste år skal etter planen en annen skole arrangere.

KVTs lag
Fra venstre: Ole Andreas Grøtte Børnes, Sigve Sundsbø, Lars Smemo og Øyvind Holm Håheim. (Endre Garstad var også med men ikke på bildet.)

illustrasjonillustrasjon