Ledige lærerstillinger på KVT

Det er snart vår, og vi planlegger neste skoleår. I den forbindelse trenger vi lærere med undervisningskompetanse i mange forskjellige fag.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT). Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 550 elever og 80 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesyn; likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste medarbeidere med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev.

Vi søker lærere med undervisningskompetanse i

• matematikk
  • naturfag
  • biologi
  • norsk
  • engelsk
  • samfunnsfag
  • idrett/kroppsøving
  • helse- og oppvekstfag
Det kan også bli aktuelt med kontaktlærerfunksjon.

Vi har et behov for inntil 400 % stilling, noe varig (hovedsakelig innenfor realfag og idrett/kroppsøving) og noe vikariat hele og deler av året. Fagfordeling og stillingsprosent blir drøftet med aktuelle søkere.

Vi ønsker oss medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag og som ønsker å fremme skolens kristne formål. Personlig egnethet, evne til teamarbeid og pedagogisk engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.
IMG_9559IMG_9559
Hvis du får lærerjobb på KVT, så kan du kanskje få undervise i skolens lyseste klasserom?
Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø med fokus på læring og utvikling, gode lønnsbetingelser og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges i samsvar med friskoleloven §4-3.

Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller personalleder Siv Mari Forsmark (48074514).

Søknadsskjema finner du på vår hjemmeside

Søknadsskjema og CV sendes kvt@kvt.vgs.no innen 29.mars 2020.
Tiltredelse: 1. august 2020.