Mye nytt på KVT denne høsten

Det har vært ekstra liv i gangene på KVT denne sommerferien. Fjorårselevene vet at vi har bygget nytt forrige skoleår, og fra skolestart så vil gamle og nye elever nyte godt av blant annet mange flunkende nye klasserom.

Byggetrinn 1 består av mange nye klasserom og nye lokaliteter for rådgivere og skolehelsetjeneste. Bygget er nå nesten helt ferdig og fra skolestart vil vi ta i bruk mange nye, lyse og moderne klasserommene. Alle de nye klasserommene har digitale tavler og nye møbler.  I tillegg til klasserom er det blant annet toaletter, auditorier og grupperom i de nye lokalene,
IMG_9561*
Et lite auditorium er det også plass til i nybygget (foto: Odd Anders With)
Allerede før skolen sluttet før sommerferien, var det umulig å ikke legge merke til at vi også startet på byggetrinn 2. Ved hovedinngangen reises det nå et nytt bygg som skal romme kontorer for ledelse og administrativt ansatte og personalrom, hvor ansatte kan spise lunsj, slappe av og slå av en prat over bordet.

IMG_9559
De nye hjørneklasserommene i vest er ekstra lyse og trivelige (foto: Odd Anders With).

IMG_9566IMG_9566
Byggetrinn 2 er i gang, og her kommer blant annet nytt administrasjonsbygg (foto: Odd Anders With).
Lærerkontorene flyttes fra første til andre etasje i "hovedbygget", og halvveis inne i neste skoleår vil det komme ny stor kantine og bibliotek i førsteetasjen i dette bygget.

Mens byggetrinn 2 gjennomføres vil ledelsen og de ansatte på skolekontoret ha sin arbeidsplass i to av de nye klasserommene.

IMG_9563
Rektor Eimund Fossum har kvalitetssikret de nye toalettene (foto: Odd Anders With).