Mye som skjer for tiden

Det er hektiske tider på KVT om dagen. Nesten ingen har hatt "normal undervisning" den siste uka. Men det er mye å lære i slike perioder også!

I morgen avsluttes heldagsprøveperioden. Parallellt med den har det skjedd mye annet på KVT. Noen førsteklasser har vært med på klimatoppmøte, mens i dag er alle førsteklassingene på geografiekskursjon. Andreklassingene startet torsdag i forrige uke på sitt kristendomsprosjekt, som skal ha fremføring av forestillng førstkommende torsdag. Fra fredag er hele skolen tilbake til "normal"-tilstand.

Klimatoppmøte i formannskapssalen
Klimatoppmøtet er et rollespill der elevene fra 1C og 1D får sette seg inn i ulike lands og organisasjoners posisjoner og være med å forhandle fram avtaler på klimaområdet. Forberedelsene første dag skjedde i år på skolen, men avslutningsdagen med selve forhandlingene og avtaleinngåelsene skjedde i formannskapssalen på rådhuset i Trondheim. Litt mer formelle rammer rundt dette møtet gjorde seg bra.

OI000411 (Medium)
En fremtid for alle
Temaet for vårens kristendomsprosjekt er "En fremtid for alle". På torsdag avsluttes prosjektet for Vg2 med forestilling for alle elevene ved skolen på formiddagen. Torsdag kveld kl. 19.00 åpnes dørene for alle andre som vil se forstillingen. Inngangsbilletter for voksne er kr. 100,- og for barn kr. 50,- (max. 200 pr. familie). Hele inntekten går til elevaksjonens innsamling. Få med deg en flott opplevelse, samtidig som du får støttet et godt formål! Les mer om elevprosjektet her.
IMG_20190503_082651 (2) (Medium)IMG_20190503_082651 (2) (Medium)
Rådhuset ble lokaliteten for siste del av klimatoppmøtet for 1C og 1D.
Geografiekskursjon
Tradisjonen tro er førsteklassingene ute i felt for å ta til seg lærdom i geografifaget. De er ute i dag, og så avsluttes det med oppfølging og rapportskriving i morgen.

IMG_20190507_100506 (Medium)
Russefeiringen i gang
Russen preger skoledagene nå med sine røde russeklær. Men de kan ikke koble ut skolen, siden første del av russefeiringen har skjedd samtidig med viktige heldagsprøver. De fleste av elevene klarer å balansere skolearbeid og russefeiring på en god måte, men noen opplever nok at de blir lettere forkjølet og influensasyke i denne perioden. Vi ønsker russen gode dager frem til 17. mai og husk å ta godt vare på hverandre!