Mye som skjer i oppstartsukene

KVT har rekordmange elever dette året, og de to-tre første ukene har vi lagt mye energi i å ta godt i mot nye og "gamle" elever. Her kan du se og lese litt mer om hva som har skjedd til nå i året.

Elevene er nå godt i gang med fag, men i innledningen av året har vi lagt mye vekt på at spesielt de som er helt nye på huset (les: Vg1 og Vg3 påbygg) skal finne seg godt til rette i miljøet.

Det hele startet med gruppeprosesskurs de første to dagene, der vi tradisjonen tro jobbet mye med å få elever og lærere til å fungere godt sammen. Klassene var da gjennom mange ulike aktiviteter for å skape et inkluderene miljø og gode forhold for læring. Og tilbakemeldingene fra elevene er positive.

I andre skoleuke var det fortsatt en del annerledes økter, for eksempel med IKT-opplæring, bokutlevering osv. Men fagene kom også etterhvert i gang.

Buss på buss på buss
Rekka med turbusser var langt i forkant av det tradisjonelle turene KVT-elevene var på i tredje skoleuke. Elevene på Vg1, Vg2 og Vg3 påbygg var på overnattingstur rundt om i store deler av Trøndelag, mens Vg3 hadde to dager med ekskursjon i Trondheimsområdet.

P8284397 (Large)

P8284557 (Large)

KVT ettermiddag 29.08.18 OPPLEV OPPDAL 056 (Large)KVT ettermiddag 29.08.18 OPPLEV OPPDAL 056 (Large)
Kjekt å være med på rafting med Opplev Oppdal, men våt blir du.....
For de nye elevene har en sosial tur med medelevene mye å si for hvordan de "kommer igang" med tiden på KVT. Felles opplevelser i for eksempel samhandlingsløype, rafting eller fjellturer gjør noe med både elever og lærere. Det er vel verdt å bruke to skoledager på dette, det betaler seg både faglig og sosialt.

P8284184 (Large)

P8295251 (Large)

Se flere blider på www.facebook.no/KVTskole!