Ny-kantina åpnet i dag

Calzone, yoghurt og kake stod på menyen når KVT åpnet sin nye kantine i dag. Åpningen var også en markering av at byggarbeidene som har funnet sted siden sommeren 2018 nå er ferdige.

I tillegg til at vi tok i bruk den nye kantina i dag, ble også nytt skolebibliotek, nytt personalrom og nye vrimlearealer tatt i bruk. Det gir både elever og ansatte en ny og bedre arbeidshverdag.
OI000900
På nordsiden av undervisningsbygget finner vi nå skoleadministrasjonen og personalrom. I mellom er det friarealer i et stort atrium.
Utbyggingen på KVT er gjennomført i to byggetrinn. Byggetrinn 1 startet sommeren 2018 med riving av bygget sørvest på tomta. Det gamle bygget inneholdt lesesal og diverse smårom i kjelleren og auditorium og skolebibliotek i hovedetasjen. Det nye bygget inneholder lesesaler og klasserom i kjelleretasjen, til sammen 11 klasserom i 1. - 3. etasje i tillegg til en egen avdeling for skolehelsetjenesten. Dette bygget tok vi i bruk ved skolestart sist høst..
IMG_20191101_153447 (1) (Large)
Byggetrinn 1 gav oss mange nye og moderne klasserom, fine friarealer og nye kontorer for skolehelsetjenesten.
Byggetrinn 2 startet sist sommer, og i det bygget de fleste kjenner som undervisningsbygget skjedde det mye i fjor sommer. Andre etasje bygget om til arbeidsrom for lærere og sårt tiltrengte samtalerom, og dette tok vi i bruk sist høst. Første etasje ble samtidig ribbet helt rent, og i løpet av inneværende skoleår har ny kantine og nytt skolebiblioteket fått plass i denne etasjen.
OI000899
Nye og moderne kantinelokaliteter tas i bruk etter vinterferien.

OI000897
Skolebiblioteket har fått nye og friske lokaler vegg i vegg med kantinen.

OI000893
Elevene kan glede seg over mange nye "vrimleområder" etter at byggingen er over.
P2240697 (Medium)P2240697 (Medium)
Denne jentegjengen fant seg til rette i de nye kantinelokalene i dag.
Nord for undervisningsbygget (ved hovedinngangen) er det etablert et eget bygg for skoleadministrasjon og personalrom. Like før vinterferien flyttet de administrativt ansatte inn i de nye lokalene. Personalrommet tas i bruk nå etter vinterferien.
OI000894
Det nye personalrommet innbyr til avslapping og gode samtaler mellom undervisningsøkter og andre arbeidsoppgaver.
OI000900
Mellom undervisningsbygget og nybygget på nordsiden er det etablert et atrium som gir ekstra friarealer.
OI000901
Legg merke til det flotte Trondheims-kumlokket som er en naturlig del av gulvet i atriumet.
Å drive skole i et byggeområde kan være krevende, både når det gjelder støy og innskrenkning i områder som er tilgjengelige. Undertegnede er imponert over hvordan elevene har taklet denne perioden. Vi unner de virkelig å få ta i bruk de nye lokalene. Personalet ser også frem til å komme i normalt gjenge igjen, for det er ikke til å stikke under en stol at arbeidshverdagen i noen grad har blitt påvirket av byggearbeidene.
P2240679 (Medium)
Rektor Eimund Fossum ledet åpningen av den nye kantina. Det ble også blomsteroverrekkelser til involverte i byggearbeidene.