Nytt skoleår starter 16. august 2018

Nytt skoleår nærmer seg med stormskritt, og her er litt informasjon om skolestarten.

Vg1 (både studiespesialisering og helse- og oppvekstfag) og Vg3 påbygging til generell studiekompetanse starter skoleåret 16. august kl. 09.00. De starter med felles samling før de går over i sine respektive klasser. For disse klassene er det spesielt viktig å bli godt kjent, og de første dagene gjennomføres det gruppeprosesskurs. Hensikten med opplegget er å bli godt kjent og legge til rette for best mulig læringsmiljø i klassene.

Vg2 og resten av Vg3 (utenom påbygging) møter til felles samling 16. august kl. 12.00 før de går til sine respektive klasser.

Alle elevene på KVT reiser på tur i tredje skoleuke. Erfaringene er at disse turene er svært viktig for å skape godt miljø i klassene.
illustrasjonsbilder_2017_0035 (Medium)illustrasjonsbilder_2017_0035 (Medium)
Trivsel er viktig for å skape godt sosialt miljø og god læring. Derfor er gruppeprosesskurset og klasseturen i begynnelsen av skoleåret viktig.