Stemningsfull julekonsert på KVT

Elever fra fire forskjellige videregående skoler i Trondheim bidro til en stemningsfull julekonsert i går kveld.

Elevaksjonen ved KVT samler i år penger inn til et prosjekt eierorganisasjonen NLM har blant psykisk syke i Indonesia. Aksjonsgruppa for innsamlingen arrangerte i går julekonsert der alle inntektene fra billettsalg, loddsalg og matsalg går til prosjektet.

Hannah Økland og Ellinor Hangerhagen presenterte årets prosjekt, som har fokus på at psykisk syke i Indonesia blir stigmatisert og sett på som en byrde for mange familier. Mental sykdom er tabubelagt, og mange får ikke den hjelpen de trenger med sin sykdom. NLM arbeider for å redusere stigmatiseringen og å bedre behandlingstilbudet for psykisk syke.

Alle artistene på konserten stilte opp gratis og elevene hadde heller ingen andre utgifter knyttet til arrangementet. Elevene hadde fått alle gevinster og all mat og drikke som ble solgt gratis hos ulike bedrifter i byen. Takk til alle som har bidratt!

De som deltok med musikalske innslag i konserten var følgende:
- Allegro UB, en ungdomsbedrift fra Heimdal videregående skole
- Eline Voll (KVT) med Astrid Bramming Moen på piano.
- Riwoo Kim, musikklinja ved Trondheim Katedralskole.
- Christine Undsgaard Tøndel (KVT) og Sonja Aigner (Tomasskolen).
- Amanda Skaanes Nilsen og Kari Røttum (begge KVT).
- Kristin Husøy (Strinda videregående skole)
- Niklas Snefuglli Hansen (KVT)

IMG_7460 (Large)
Eline Voll sang "Nord-norsk julesalme" akkompagnert av Astrid Bramming Moen.
IMG_7458 (Large)IMG_7458 (Large)
Ungdomsbedriften Allegro UB består av 29 elever fra Vg2 på musikklinja på Heimdal videregående skole. 5 av elevene bidro med sang og musikk på julekonserten.
I pausen var det mulig å kjøpe kaffe, kaker og brus, samt at det ble gjennomført loddsalg og trekning av mange fine premier. Her dro folk hjem med verktøysett, puslespill, gavekort på hotellovernatting, skjønnhetsprodukter og mye annet.

Ellinor Hangerhagen er leder for aksjonsgruppa i år, mens Andrea Rokseth er nestleder. De avrundet konserten med å takke alle artister og å presentere hele aksjonsgruppa på scenen.

IMG_7481 (Large)
Berit Elise Sollie og Alexander Ormbostad Stadsvik bidro med humør rundt loddtrekningen.