Velkommen til åpen skole på KVT

KVT inviterer også i år til åpen skole i januar. 10. januar kl. 18.00 inviteres potensielle elever sammen med foresatte til å bli bedre kjent med skolen.

Arrangementet er også i år lagt på kveldstid. Men på tross av det får de besøkende se hvordan livet er på KVT en vanlig skoledag. For elevene begynner ikke skoledagen sin før kl. 14.10, og holder på til langt på kveld. Dette gjør blant annet at vi får tatt med de besøkende inn på klasserommene når det drives undervisning der.

Opplegget starter kl. 18.00 med kaffe og noe å bite i, før man går over til en felles informasjonsøkt. Etterpå blir det omvisning i skolens lokaler og besøk på informasjonsstand for de ulike fagområdene.

Vi ønsker alle interesserte hjertelig velkommen!
illustrasjonsbilder_2017_0044 (Medium)illustrasjonsbilder_2017_0044 (Medium)
Under omvisningen blir det anledning å se innom et eller flere klasserom for å se hva klassene driver med.