Velkommen til nytt skoleår!

Sommerferien er ikke helt ferdig, men vi vil allikevel ønske deg velkommen til skolestart, enten du skal begynne på Vg1, Vg2 eller Vg3.

Spenningen rundt skolestart er nok størst for dere som har deres aller første skoledag på KVT nå i august. Vi gleder oss til å treffe deg, og skal gjør vårt beste for at skolestarten skal bli god for den enkelte elev.

Oppstart 17. august
Det er mulig at det står oppstart 17.6 på svarslippen som Vg1-elevene skal fylle ut om de ønsker å ta plassen. Den riktige datoen skal være 17. august 2017.

Vg1-elevene og elever som skal gå påbygging til generell studiekompetanse møter kl. 09.00. Vg2 og Vg3 har oppmøte kl. 12.00.

For Vg1-elevene blir de første skoledagene litt annerledes enn ordinære skoledager. Det viktigste som skjer de første dagene er at vi gjennomfører et opplegg som skal gjøre at du finner deg godt til rette i klassen og at vi får etablert et godt sosialt miljø og et godt læringsmiljø. I tillegg vil dere få mye informasjon om skolen og systemene våre, samt at dere vil få utdelt bøker osv.

Etter hvert vil skoledagene bli mer og mer "normale" med de ulike fagene dere skal ha. Når et par uker har gått reiser alle første- og andreklassingene på overnattingstur. Disse turene er viktige bidrag når vi skal skape godt skolemiljø. Mer informasjon om turene får dere etter hvert.
illustrasjonsbilder_2017_0035illustrasjonsbilder_2017_0035
Vi ønsker å skape god trivsel og godt læringsmiljø på KVT.
Vi gleder oss til å møte alle dere som er nye og vi ser også frem til å treffe igjen dere som gikk på KVT forrige skoleår.

Fortsatt god sommer!