Velkommen til skolestart

Det nærmer seg stormskritt første skoledag i et nytt år. Det er gode grunner til at KVT begynner noen dager etter de andre skolene denne høsten. Nybygg skal tas i bruk og i skrivende stund jobbes det på spreng av både personale og håndverkere for å gjøre alt klar til mandag.

De nye klasserommene er flotte og lyse, og det samme er vrimlearealer, grupperom og nye kontorer. Byggetrinn 1 er på det nærmeste ferdig, og byggetrinn 2 er godt i gang. Det betyr at elever og personale vil legge merke til at det skjer bygging i alle fall frem til 15. januar 2020.

Ny kantine og nytt bibliotek
Byggetrinn 2 inneholder blant annet nye arbeidsrom til lærerne, ny kantine, nytt bibliotek og nye lokaler til administrasjonen. Lærerne flytter akkurat nå inn i sine nye rom, mens det meste av det andre i byggetrinn 2 er ferdig til 15. januar 2020.

Velkommen til skolestart!
Uavhengig av byggingen gleder vi oss til å ta imot nye og gamle elever mandag 19. august. Vg1-elevene og elevene på påbygging til generell studiekompetanse (Vg3) møter kl. 09.00. Oppmøtested er i idrettshallen. Elevene på Vg2 og Vg3 (utenom påbygg-elevene) møter samme sted kl. 12.00.

For Vg1-elevene og Vg3 påbygg vil de to første skoledagene være litt annerledes enn vanlige skoledager. Vi legger stor vekt på å skape godt læringsmiljø og godt sosialt miljø, og det kommer ikke av seg selv. Derfor prioriterer vi tid på aktiviteter som skal være med å skape det gode miljøet. I andre skoleuke blir det også tur for alle elevene, noe som også er med på skape et trygt og godt skolemiljø.

Vi gleder oss til å ta imot deg på mandag, og at vi sammen klarer å lage en god skole også dette skoleåret.
IMG_7347 (Medium)IMG_7347 (Medium)
I det nye bygget med klasserom er det flotte og åpne vrimlearealer utenfor klasserommene.
IMG_7370 (Medium)
Noen får seg selv på veggen også......