Vg2 presenterer Springtime

Torsdag setter Vg2 opp forestillingen Springtime to ganger. På skoledagen får alle elevene se forestillingen, og på kvelden inviteres det til åpent arrangement.

De siste dagene har vi merket at noe er på gang. Et band som øver bak en lukket dør, elever som drar med seg fotoapparat, filmkamera og lyssettingsutstyr rundt om på huset og gode gærninger som deler ut oppmuntrende lapper til de som har heldagsprøver er noe av det som er annerledes disse dagene.

Erfaringsvis er det som presenteres på disse forstillingene av høy kvalitet. Profesjonelle instruktører er innleid for anledningen, og elevene får vise seg fra en annen siden en de gjør i klasserommet. Forestillingen består av dans, musikk, drama, sang, videoinnslag osv. Vel verdt å bruke litt tid på.

I tillegg til forestillingen vil det også bli gitt informasjon om elevprosjektet i Elfenbenskysten som KVT-elevene samler inn penger til. Inngangspengene går uavkortet til dette prosjektet.

Invitasjonsplakat ser du til høyre....
Invitasjon Krd. prosjekt vår 2017Invitasjon Krd. prosjekt vår 2017