Gå til innholdet
kvalitet, verdier
trivsel
Nyheter

Vi trenger lærer til idrettsfag breddeidrett

Av Knut Ståle Nygård •

Har du selv eller noen du kjenner undervisningskompetanse i idrettsfag? Da kan vi fortelle at vi søker etter lærer til idrettsfagtilbudet vi starter opp til høsten. Les mer i annonsen her.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT). Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 500 elever og 80 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesyn; likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste medarbeidere med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev. 

Vi søker lærer med undervisningskompetanse i idrettsfag
Høsten 2018 starter KVT opp studieretning for idrettsfag. Vi ønsker oss en engasjert lærer til å utvikle vårt nyopprettede tilbud. Du må kunne undervise i fagene breddeidrett, aktivitetslære og treningslære. Det er en fordel om du har undervisningserfaring fra idrettsfag. 

Du er en lærer som er god på klasseledelse, har tydelig struktur og rammer for undervisningen og som bygger gode relasjoner. Du har god formidlingsevne, samarbeider godt, er fleksibel og ser mulighetene.
KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.

Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges i samsvar med friskoleloven §4-3. Lønnsvilkår tilsvarende offentlige skoler. 
illustrasjonsbilder_2017_0040illustrasjonsbilder_2017_0040
Idrettsfag breddeidrett gir elevene mulighet til en mer fysisk aktiv skolehverdag.
Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45 08 19 70) eller personalleder Siv Mari Forsmark (48 07 45 14. Søknadsskjema finner du på vår hjemmeside.

Søknad og CV sendes kvt@kvt.vgs.no innen 24.02.18.
Tiltredelse: 01.08.18
Oppdatert