Søker KVT

Spennende praksis

Internasjonal praksis

Verden er i endring. Vi kan flytte oss rundt i hele verden raskere enn noen sinne, og gjennom digitale media kan vi kontakte «verden» med et lite tastetrykk. Det flerkulturelle samfunnet byr på muligheter og utfordringer. Når man jobber med mennesker, er det viktig at vi nærmer oss hverandre med respekt og gjensidig anerkjennelse. Dette ønsker vi på KVT å ha fokus på! Blir du med oss på tur?

På KVT har vi lang og god erfaring med elevpraksis i Estland. Her har både barne-og ungdomsarbeiderelevene og helsefagarbeiderelevene et tilbud om praksis i ca to uker på sykehus, sykehjem eller i barnehage. Mye nytt, mye å lære, mange inntrykk! Vi har et stort og stødig nettverk i Estland som gjør at denne utenlandspraksisen byr på mange opplevelser.

Fra og med skoleåret 2013/2014 har vi hatt langtur med opplevelser helt utenom det vanlige: Internasjonalt arbeid i Etiopia! Gjennom å flytte oss til et helt annet kontinent har vi fått utfordringer, erfaringer og muligheter klasserommet ikke kan tilby oss. I møte med en kultur vidt forskjellig fra vår egen, utfordres vi til å lære på andre premisser. Det har vi tro på! For inneværende skoleår, ble det ikke tur til Etiopia. Den ble erstattet med et spennende praksisopphold i Ecuador i Sør-Amerika.

Frisklivspraksis

Er du interessert i helse, kropp, sunnhet, trening og aktivitet? Lurer du på hva som egentlig er bra for kroppen å spise? Hvor mye bør vi egentlig røre på oss for å holde kroppens funksjoner vedlike? Hva skjer med kroppen vår dersom vi begynner å røyke?

Skoleåret 2012/2013 ble vi invitert inn i et eksklusivt samarbeid med St.Olavs Hospital, regionalt senter for sykelig overvekt (RSSO) og Liantunet. Nytt lovverk gjør at vi trenger ansatte i barnehage, skole og helsevesen som har utdanning innen helse og livsstil.

Dersom du ønsker å utforske dette nærmere, har du en helt spesiell sjanse til dette på KVT!

16466157_10154091534817175_1806457939_o16466157_10154091534817175_1806457939_o

Livsgledepraksis

KVT er en livsglad skole! På HO er vi med i organisasjonen Livsglede for eldre, som har som mål å spre livsglede inn i eldreomsorgen. Vi er så heldige å ha et eksklusivt samarbeid med Trondhjems Hospital, hvor vi har mye praktisk undervisning og praksis. Her finner vi på mye artig, og ofte blir det umulige mulig! Som elev får du mulighet til å oppdage hvor herlig og positivt det kan være å jobbe med eldre mennesker.

Livsglede har ingen aldergrense, kanskje smitter gleden over på deg også?