Søker KVT

Om påbyggingstilbudet

Elever som har fullført Vg2 helsearbeiderfag eller barne- og ungdomsarbeiderfag, kan ta påygging til generell studiekompetanse på KVT. Påbyggingskurset åpner muligheter for studier på de aller fleste studier på univsersitet og høgskoler. Også elever fra andre yrkesfaglige studieretninger på andre skoler kan søke om plass på påbygg hos oss.

For de som ønsker å søke på høyere studium som krever spesiell realfagskompetanse, er det mulig å ta ekstrafag i tillegg til påbyggingsfagene.

Oversikt over det faglige innholdet i påbyggingskurset finner du på vilbli.no.

Generelt sett er det stort frafall på påbyggingskurset, men svært få faller fra underveis på KVT. En av grunnene er at svært mange av elevene har gått Vg1 og Vg2 på KVT og derfor er godt integrert i skolehverdagen. Elevene får også tett oppfølging og gjør det godt faglig sett.
illustrasjonsbilder_2017_0013illustrasjonsbilder_2017_0013