Søker KVT

Toppidrett fotball

Elever som har kommet inn på studiespesialisering ved KVT har anledning til å søke treårig Toppidrett fotball. Her legges det til rette for at elevene kan kombinere skolegang og fotball.

KVT har i over 20 år hatt et tilbud til ambisiøse fotballspillere som ønsker å kombinere utdanning og fotball. Elevene går på studiespesialisering og har dermed mulighet til full fordypning i for eksempel realfag.

KVT har en unik erfaring i å tilrettelegge skolehverdagen slik at den blir optimal med tanke på skolearbeid og trening. Vi har verdifull erfaring i å tilrettelegge undervisningen for den enkelte opp mot den vanlige treningshverdagen, treningsleirer, kamper og turneringer som spilleren er med på.

Rolf Bjørvik og Ståle Bratseth er lærere på Toppidrett fotball. De har lang erfaring og følger opp hver enkelt spiller på en profesjonell måte. Både trenere ved tilbudet, skolens øvrige ansatte og skolens ledelse ser på deg som fotballspiller som en verdifull tilvekst til skolen vår!

Vi tilbyr programfag Toppidrett 1 og 2. Sammen med hovedvekt på fotball i kroppsøvingsfaget blir dette 3 treningsøkter i skoletida hver uke. Det legges vekt på teknisk, taktisk og fysisk treningsarbeid med fokus på den enkeltes utvikling. I tillegg kommer det noe teoretisk fordypning i form av foredrag og oppgaveskriving.

Treningene finner sted på kunstgressbanen rett ved KVT-hallen og på Tonstad kunstgressbane i utesesongen. Når vinteren melder sin ankomst flytter vi inn i vår egen hall med topp moderne fasiliteter. I tillegg til idrettshall, har vi egen styrkeavdeling med tredemøller, sykler og styrkeapparater. Vi trener dessuten i Fokushallen. Treningene ligger tidlig på dagen slik at du som spiller skal kunne restituere deg til trening senere på dagen.

Spillere som Guro Reiten, Ingrid Syrstad Engen, Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Jonas Svensson og Mushaga Bakenga har gått på KVTs fotballtilbud.

Du søker på fotballtilbudet ved KVT på følgende måte: Gå inn på www.vigo.no og søk på studiespesialisering ved KVT. Velg deretter tilbudet Toppidrett fotball. I tillegg må du sende attester fra klubb, krets eller forbund direkte til KVT, Østre Rosten 35, 7075 Tiller. I attestene bør det fremgå hvilken posisjon du har på banen. Inntaket skjer på grunnlag av karakterene, mens karakterer, attester og andre forhold danner grunnlag for rangeringen av dem som ønsker programfaget Toppidrett fotball.
illustrasjonsbilder_2017_0049illustrasjonsbilder_2017_0049
Søknadsfristen er 1. mars.

Ved eventuelle spørsmål ring KVT på 72894940 og spørre etter Rolf eller Ståle. Du kan nå Ståle Bratseth direkte på 95842144 eller Rolf Bjørvik på 90115651. Du kan også sende en e-post til stale@kvt.vgs.no eller rolf@kvt.vgs.no .