Annerledes førjulstid på KVT

Vi kommer ikke unna å nevne korona-pandemien når vi skal skrive noe om desember måned på KVT. De siste ukene har uansett vært fine.

Det har vært juleavslutning i alle klasser ved KVT i dag. Vi fikk ikke samling med 560 elever i idrettshallen, og det ble ikke gudstjeneste i Vår Frue Kirke. Da måtte vi gjøre en vri. Grøt, spekemat, brus, taler og julestemning var flyttet fra idrettshallen til klasserommene - og det fungerte fint det også. Digital produksjon gjorde det mulig å nå frem til alle klasserom.

I ukene før jul har vi i mange år hatt heldagsprøver for alle trinn og kristendomsprosjekt for Vg1. Heldagsprøvene i år ble gjennomført med en del endringer, mens kristendomsprosjektet ble gjennomført på en helt annen måte enn vi normalt gjør det. Vi kunne ikke blande elevene, så alle aktiviteter skjedde klassevis.

I den siste uka før jul har Vg1-klassene hatt aktiviteter som foto, film, juleverksted, kor og drama. Det har vært fint på sin måte, men det blir ikke noen stor forestilling som vises til alle elevene.

Nå har roen senket seg over KVT, og det er stille i gangene. Bare noen få ansatte er på jobb når mørket siger på. Vi vil ønske god jul til elever og deres foresatte og til ansatte og deres nærmeste!
IMG_20201222_092428 (Large)
Personalkoret sang vakre julesanger når elevene kom på skolen i dag formiddag. Alltid like flinke!

IMG_20201222_092524 (Large)IMG_20201222_092524 (Large)
Inngangspartiet på skolen fikk mer og mer pynt i taket etter for hver dag av kristendomsprosjektet.
IMG_20201218_122225 (Large)En av gruppene på kristendomsprosjektet som hadde foto er ute på oppdrag.

IMG_20201218_122721 (Large)
Taler og andre innslag ble spilt inn på forhånd og spilt av i klasserommene på avslutningen.