Digital åpen skole 12. januar 2022 (se opptak)

Pandemien setter en stopper for fysiske Åpen skole-arrangementer dette året, men vi arrangerer digital åpen skole på det oppsatte tidspujnktet, onsdag 12.1 kl. 2022 kl. 18.00.

KVT tilbyr studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og idrettsfag breddeidrett, samt påbygging til generell studiekompetanse.

På studiespesialisering kan man få et spisset tilbud knyttet til toppidrett fotball, samfunn og ledelse og forskerklasse. På helse- og oppvekstfag kan elevene på Vg2 velge helsearbeiderfag eller barne- og ungdomsarbeiderfag. De fra helse- og oppvekstfag som ønsker generell studiekompetanse kan velge påbygging til generell studiekompetanse på Vg3.

Kvalitet, verdier og trivsel
KVT har fokus på kvalitet, verdier og trivsel i alt vi gjør. Vi ønsker å skape god trivsel for elevene, det er også med på styrke læringsmiljøet. Lærerne strekker seg langt for å følge opp den enkelte elev, slik at de får hjelp til å nå sine mål.

Digital åpen skole
Innhold i sendingen blir blant annet presentasjon av studietilbud, omvisning og muligheter for å chatte med ansatte fra skolen.

Se opptak fra direktesendingen her.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på digital åpen skole!

Glimt fra skolehverdagen på KVT:

Kristendomsprosjektet
P5170775 (2) (Large)
Kristendomsprosjektet er spesielt for KVT, og elevene setter stor pris på å få jobbe med noen annet en vanlig skolearbeid i en hel uke.

VolleyballdagenP1090416 (2) (Large)Volleyballdagen kombinerer det sportslige med det sosiale og morsomme.

Bli kjent-turer
P9030863 (Large)På Vg1 og Vg2 starter skoleåret med overnattingstur.

Idrettsfag BreddeidrettIMG_2913 (Large)Breddeidrett passer for de som liker at skoledagene også inneholder fysisk aktivitet.

P9160396 (Large)P9160396 (Large)
Vi ønsker velkommen til digital åpen skole 12. januar kl. 18.00.
StudiespesialiseringIMG_2585 (Medium)Glimt fra et rollespill i faget Rettslære.

Studiespesialisering Samfunn og ledelse
IMG_20191028_120515 (1)Samfunn og ledelse gir et utvidet tilbud for elever som velger velger samfunnsfaglige fag. Her møter en gruppe elever en leder for en stor humanitær organiasjon.

Studiespesialiering Toppidrett FotballP9160387 (2) (Large)Som en del av studiespesialisering kan elever på KVT velger faget Toppidrett fotball. Elevene som går her får tilpasset tilbud som gjør det lettere å kombinere satsning på fotball og skolegang.

Studiespesialisering forskerlinjePC101183 (Large)Forskerlinja er for de med spesiell interesse for realfagene.

Helse- og oppvekstfagIMG_20211125_121022 (Medium)
Førstehjelp er noe av innholdet på helse- og oppvekstfag. Her blir de fotografert av profesjonell fotograf tidligere i høst.