Foreldremøte Vg2 og Vg3

KVT inviterer til foreldremøte for elever på Vg2 og Vg3 onsdag 20. oktober kl. 19.00. Hovedinnholdet blir foredrag av Henrik Syse og samtaler med kontaktlærere, faglærere og/eller rådgivere.

Henrik Syse er en mye benyttet foredragsholder i næringsliv og offentlig sektor. Syse er filosof, forfatter, foredragsholder og forsker og har Master of Arts-grad i politisk filosofi fra Boston College og doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo.

Tema for foredraget på KVT blir "Barn og ungdoms hverdag i dag". Hvilke positive erfaringer kan vi ta med oss fra pandemien? Hva skjer når vi ikke kan kontrollere alt i livet? Er vi blitt mer robuste nå?

Det blir det mulighet å booke seg inn for samtaler med kontaktlærer, faglærere eller rådgiver. Påmelding til samtaler gjøres i påmeldingsskjema for foreldremøtet (http://bit.ly/Påmelding_foreldremøte_Vg2_Vg3).  Det anbefales at elevene er med på samtalene.

Tidspunkt for samtalene offentliggjøres på Canvas (KVTs læringsplattform, eleven må logge seg på) senest dagen før foreldremøtet. Noen får også samtale før kl. 19.00.
henrik_sysehenrik_syse
Henrik Syse skal ha foredrag på temaet "Barn og ungdoms hverdag i dag" på foreldremøte på KVT.
Invitasjon til foreldremøtet (med mer utfyllende informasjon) er sendt til foresatte på e-post og elevene på SMS.

VI ønsker dere alle velkommen til foreldremøtet.