Gå til innholdet
kvalitet, verdier
trivsel
Nyheter

KVT 40 år skal feires!

Av Knut Ståle Nygård •

Den 4. oktober kl. 19.00 blir det fest og glede, gode historier, verdirefleksjoner og god servering på KVT! – Det er mye å glede seg over – og mye å glede seg til, sier rektor Eimund Fossum. I anledning 40-årsmarkeringen slippes for første gang en jubileumsbok.

Feiringen vil være en kulturfest. Hva har en kristen videregående skole i Trøndelag betydd – og hva bør den bety fremover? Svar og ambisjoner vil prege festen, hvor vi også får høre kommentarer fra tidligere rektorer og innslag fra både tidligere og nåværende elever, – i ord og toner.

Det var tidligere pedagogisk leder, Sverre Asbjørn Olsen, som fikk oppdraget å feste KVTs 40-årige historie mellom to permer i tekst og bilder. Vi vet nå at dette er spennende og til dels overraskende lesning. Jobben er allerede i havn, og på jubileumsarrangementet vil hans kåseri være en sentral programpost.

KVT ser ikke bare tilbake. Vi tenker nytt og offensivt, både på innhold, profilering - og bygninger. Eller som vi ofte sier det: * Kvalitet * Verdier * Trivsel. Første utbygging av tre ønskede byggetrinn er allerede i gang, og andre byggetrinn er det planlagt oppstart på neste år. Mer oppdatert informasjon om planene vil rektor formidle på festen, og det vil da bli utfordret til et konkret gaveprosjekt, koblet til vår gavekonto 3000.19.70581. Det er også muligheter å gi gave til KVT på Vipps-nummer 535809.

Velkommen til fest og glede – og som støttespiller til KVT!
IMG_6822 (Large)IMG_6822 (Large)
Oppdatert