Ledige stillinger som avdelingsleder

KVT søker etter avdelingsledere for henholdsvis Helse- og oppvekstfag og Idrettsfag. Les hele stillingsannonsen her.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) søker avdelingsledere til helse- og oppvekstfag og idrettsfag. Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 560 elever og 85 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. Skolen bygger på det kristne menneskesynet, likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste ansatte med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev.

AVDELINGSLEDERE HELSEFAG OG IDRETTSFAG

Ønskede kvalifikasjoner:
- Relevant pedagogisk og faglig utdanning
- Erfaring fra undervisning i videregående skole
- Motivasjon for og kunnskap om pedagogisk utviklingsarbeid
- Evne til og erfaring med å lede og motivere elever og ansatte
- Erfaring med og/eller utdanning i ledelse, ev ønske om å ta lederutdanning

Personlige egenskaper
- Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Er initiativrik og motiveres av utfordringer
- Jobber effektivt og selvstendig, men er også en lagspiller
- Er fleksibel, målrettet og ser muligheter
- Har god arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
- En positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Arbeidsoppgaver:
Avdelingsleder helsefag vil ha ansvar for helse- og oppveksttilbudet på skolen; Vg1 HO og Vg2 HEA og BUA. Avdelingsleder idrett vil ha ansvar for idrettsfag, toppidrett fotball og kroppsøving.

Som avdelingsleder har du personal- og utviklingsansvar for din avdeling, ansvar for timeplankoordinering og vikarhåndtering. Avdelingsleder inngår i skolens ledergruppe, og vil få ansvar og oppgaver ut over egen avdeling tilpasset søkers kompetanse og skolens behov. Stillingene kombineres med undervisning i opp til 40 % stilling.

Ledelsen har et særlig ansvar for å fremme skolens kristne målsetting. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Konkurransedyktige lønnsbetingelse og medlemskap i Statens pensjonskasse.

skype_moteskype_mote
VI har en trivelig gjeng elever på KVT. Her fra et digitalt møte i en ltime i Samfunn og ledelse.
Skolens tilbud:
- Helse og oppvekst (Vg1 og Vg2 helsefagarbeider og barne- og ungdomsarbeider)
- Idrettsfag som tilbyr breddeidrett
- Studiespesialisering med 4 ½ paralleller på hvert trinn, med fordypning innen toppidrett fotball, forskerlinje og «samfunn og ledelse»
- Påbygg med to parallelle klasser

Ledergruppen bestående av rektor, studieleder, pedagogisk leder, økonomi- og serviceleder og avdelingsledere samarbeider tett. KVT ønsker mangfold og en jevn fordeling mellom kvinner og menn. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsnivå og etnisk bakgrunn.

KVT har tre eiere; Normisjon, NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) og NMS (Det Norske Misjonsselskap).

Tiltredelse: 1. august 2021.

Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller pedagogisk leder Ingunn Helland Rokseth (40246502)

Følg denne linken for å søke: https://forms.gle/cxcWNb7A1AY2Xzoh8
Søknadsfrist: 28.2.2021.