Gå til innholdet
kvalitet, verdier
trivsel
Nyheter

Premiedryss i NM for ungdomsbedrifter

Av Knut Ståle Nygård •

De tre ungdomsbedriftene fra KVT som i forrige uke kvalifiserte seg til "finalerundene" i Norgesmesterskapet, tok med seg fem pallplasser i de delkonkurransene som har blitt avgjort denne uka. CleanAir UB ble Norges beste ungdomsbedrift i kategorien Bærekraft.

Premier i mange konkurransekategorier
Safe and Sound UB og Lek og Lær UB fikk også premier i de avgjørende rundene. Safe and Sound UB fikk 2. plass i kategorien Beste markedsføring og Lek og Lær UB tok 2. plass i kategorien Bærekraft. I tillegg til førsteplass i Bærekraft, fikk CleanAir også 2. plass i kategoriene Mest innovative produkt og Beste HR-bedrift/team. 

Friskolene gjør det bra i NM i Bærekraft
Dobbeltseier for KVT-bedriftene CleanAir UB og Lek og Lær UB i kategorien Bærekraft er imponerende. På tredjeplass kom en bedrift fra en annen kristen friskole, nemlig fra Eplekjekkasene UB fra Tryggheim videregående skole. Så her gjorde friskolene nesten rent bord, men tredjeplassen delte de med en bedrift fra en annen skole. 

I dag ble premien for beste ungdomsbedrift totalt sett kåret. Her gratulerer vi Current UB fra Thora Storm videregående skole i Trondheim med seieren. De vant også innovasjonsprisen med sitt småskala bølgekraftverk.
unnamedunnamed
Alle bedriftene fra KVT som deltok i NM kom hjem med pallplass, noe som er svært imponerende. Det blir spennende å se om noen av de etablerer aksjeselskap og satser på å kommersialisere produktet sitt. Uansett, en stor gratulasjon til alle!
Oppdatert