Skolen åpner for alle elevene fra mandag 11. mai

I går ble det klart at alle videregående skoler skal åpne igjen for elevene i kommende uke. På KVT er planen nå lagt og allerede på mandag blir det undervisning på skolen for elevene på Vg1.

Elever på Vg2 Helse- og oppvekstfag har allerede hatt undervisning på skolen en tid, og nå skal resten av elevene slippe tli. Ikke alle kan være på skolen samtidig, for da ville vi ikke kunne fulgt rådene når det gjelder smittevern.

Viktig informasjon
Nedenfor finner du et dokument med informasjon om når de ulike klassene skal ha undervisning på skolen og når de skal ha digital undervisning. Du finner også et dokument med viktig informasjon knyttet til blant annet smittevernsregler.

Informasjon angående åpning av skolen
Plan for oppmøte og undervisning 11. mai til 3. juni 2020

Vi oppfordrer både elever og foresatte til å lese gjennom informasjonsskrivet om åpning av skolen!

Selv om skolene og andre deler av samfunnet åpner opp, så er det veldig viktig at vi fortsetter å følge de grunnleggende smittereglene med god håndhygiene, minimum en meter avstand og at man ikke møter på skolen hvis man har symptomer.

Vi gleder oss til å ta imot dere fremover uka. Hjertelig velkommen.
Klasserom 2 (Large)Klasserom 2 (Large)
Klasserommet er rigget til undervisning med smittevernforsvarlig avstand.