Gå til innholdet
kvalitet, verdier
trivsel
Nyheter

Velkommen til hospitering på KVT

Av Knut Ståle Nygård •

Vi er glade for at mange har ønsket å hospitere hos oss på KVT. Alle hospitanter er hjertelig velkommen!

For alle hospitanter gjelder følgende informasjon: Møt opp innenfor hovedinngangen kl. 08.00, så blir du møtt av våre lærere som tar deg med videre til klassen du skal besøke i første økt. 

For de som har ønsket hospitering på fotballtilbudet og på idrettsfag, så er det viktig å ta med treningstøy og passende sko. Vær forberedt på at fotballtrening kan foregå utendørs. Idrettsfag har opplegg innendørs.

I tillegg til å være med i vanlige undervisningsøkter, blir hospitantene med på en felles samling med informasjon og skolens uforglemmelige kanelbolle. Her blir det også mulighet til å stille spørsmål om det er noe du lurer på. 

Ta kontakt med Ove Syrstad (e-post: osyrstad@kvt.vgs.no eller mobil 988 13 165) hvis du lurer på noe. Det gjelder også hvis du har ikke har fått booket hospitering hos oss eller du ønsker å hospitere på annet tilbud enn det du har fått tildelt. Vi ønsker å gi deg innblikk i alle tilbud du ønsker å bli kjent med, for at du skal gjøre et så godt valg av videregående opplæring som mulig. 

Vi snakkes!

P8282050 (2)P8282050 (2)
I andre skoleuke reiser vi på tur med elevene, kanskje er du på tur med oss i august neste år? Her fra samhandling på Mjuklia på Berkåk.
Oppdatert