Velkommen til nytt skoleår!

Første skoledag nærmer seg med stormskritt. Her får du litt informasjon om de første skoledagene.

Første skoledag
Første skoledag starter med felles informasjonssamling for de ulike årstrinnene. Samlingen er i idrettshallen for å sikre best mulig smittevern. Her er tidsplanen for informasjonssamlingene:

kl. 09.00: Studiespesialisering Vg1, Helse- og oppvekstfag Vg1 og Idrettsfag breddeidrett Vg1
kl. 10.00: Påbygging til generell studiekompetanse
kl. 12.00: Studiespesialisering Vg3 og Idrettsfag breddeidrett Vg3
kl. 13.00: Studiespesialisering Vg2, Barne- og ungdomsarbeiderfag Vg2 og Helsearbeiderfag Vg2 og Idrettsfag breddeidrett Vg2

For å slippe trengsel når elevene kommer til sine respektive samlinger blir det mulig å komme inn i idrettshallen både via den vanlige inngangen og gjennom glassfasaden mot nord. Dere vil møte folk som kan viser dere på riktig veg.

Etter fellessamlingen samles elevene i sine respektive klasser. Elever på Vg1 og Vg3 påbygging til generell studiekompetanse vil bruke mye tid i starten på å bli kjent og etablere godt sosialt miljø og læringsmiljø. Elever på Vg2 og Vg3 som fra før er godt kjent med hverandre og skolen, går raskere over i vanlig undervisning.

Mye å glede seg til
- Elevene kan glede seg til å bli kjent med nye folk og nye fag, og få utvikle seg og lære seg selv bedre å kjenne, forteller Øyvind. Han tror også elevene vil oppleve at det er stor takhøyde og rom for alle på KVT.
IMG_7953 (Medium)IMG_7953 (Medium)
Øyvind, Trygve og Rannveig gleder seg til å møte sine elever i klasse 1C på mandag.
Nye skolebygg
- I år slipper både lærere og elever bråk fra bygging, forteller Trygve. Det blir fint å bare få bruke alle de nye fasilitetene, og slippe å forholde seg til støy, støv og omveier i bygningsmassen.

Trygve forteller også at han gleder seg til å se og bli kjent med nye elever, samtidig som det blir kjekt å se kjente ansikter fra i fjor. Siste del av skoleåret i vår ble spesielt på grunn av koronaen, men selv om vi må gjennomføre smitteverntiltak, så tror han at elevene får et godt år på KVT der de vil lære en masse nytt og samtidig være sosial i og utenfor klasserommet.