Vi søker spanskærer

Vi trenger vikar i spansk i 80 prosent stilling fra 1. august 2021. Les annonsen her.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) trenger flere lærere. Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 560 elever og 90 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. Vi tilbyr opplæring innen helse- og oppvekstfag, idrettsfag og studiespesialisering. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesynet, likeverdstanken, forvalteransvaret og vårt samfunnsoppdrag som skole. Vi har verdibevisste ansatte med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev.

For skoleåret 2021-22 har vi ledig 80% vikariat i spansk.
Det kan bli aktuelt å fylle opp stillingen med undervisning i engelsk eller andre fag.

Vi ønsker oss medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag og som ønsker å fremme skolens kristne formål. Personlig egnethet, evne til teamarbeid og pedagogisk engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.

Vi tilbyr lønnsbetingelser som i offentlig skole og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. På KVT har vi et trivelig arbeidsmiljø med fokus på læring og utvikling. Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges, i samsvar med friskoleloven §4-3.
IMG_20191101_153447 (1) (Large)IMG_20191101_153447 (1) (Large)
KVT ligger rett over gata for City Syd på Tiller. Her er bilde av det nye klasseromsbygget vi tok i bruk for et par år siden. Fra høsten fylles det opp med elever som blant annet skal ha spansk.
Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller studieleder Jostein Brønstad (90886078).
Søknad sendes via vårt søknadsskjema som du finner her.

Søknadsfrist: snarest, men senest onsdag 7. juli 2021.
Aktuelle kandidater innkalles fortløpende til intervju.
Tiltredelse: 1. august 2021.